Orhaniye İnci Narin Yerlici İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda yurttaşlık değer ve ilkelerine sahip, mesleki etik değerlerinin ve sorumluluklarının farkında öğretmenlerle; geleceğe güvenle bakan ve kendini sürekli geliştiren mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okulumuz; Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda temel eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir kurumudur.

Başarılar: Çevre ve Yenilikçi Fikirler Projesi bir kez Türkiye Birinciliğini Bir Kez dD Türkiye Dördüncülüğü, Eğitimde İyi Örnekler Muğla Proje Birinciliğini, Marmaris İlköğretim Okulları Arası Münazara Üçüncülüğünü, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Ödülü, Eko Okullar Projesi Yeşil Bayrak Ödülü’nü 4 kez kazanmıştır.

Saatler: 09.00-14.40
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning Projesi Eko Okullar Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Beyaz Bayrak Projesi Genç Kalemler Projesi

WEB - https://incinarinyerliciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Orhaniye Köyü Marmaris/Muğla

Öğretim Şekli :Normal (Taşımalı)

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Orhaniye Köyü Marmaris/Muğla

Ulaşım Düzenli olarak dolmuşlar çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl:80 İlçe:25